Salotos su mėsa prancūziškai
Jums prireiks:
Makaronų – 250g
Mėsos – 250g
Marinuotų grybų – 250g
Pomidorų – 250g
Augalinio aliejaus – 50g
Porų – 50g
Citrinos sulčių – 50g
Juodųjų pipirų – pagal skonį
Druskos
Veiksmai:
Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, supilti į kiaurasamtį, praplauti vandenyje ir nukošti. Mėsą, grybus ir pomidorus supjaustyti kubeliais. Viską atsargiai išmaišyti ir sudėti i salotinę. Padažą pagamintą iš augalinio aliejaus, citrinos sulčių, juodųjų pipirų bei druskos, užpilti ant salotų. Viršų pabarstyti smulkiai supjaustytais porais, salotas palaikyti pusę valandos ir tada patiekti. Norint papildomai dar galima pabarstyti smulkiai supjaustytomis petražolėmis arba brynza (čia toks avies pieno sūris).