Silkės su kriaušėmis


Jums prireiks:
1.500 g silkių nugarinės
2.2 stiklinės pieno
3.3 – 4 kriaušės
4.1 citrina
5.3/4 stiklinės balto vyno
pagal skonį pipirų, cinamono,
citrinos žievelės, cukraus, druskos

Veiksmai:
Silkes išmirkyti piene. Kriaušes nulupti, perpjauti išilgai pusiau, pašalinti sėklalizdžius, užpilti vynu, paskaninti prieskoniais, pakaitinti. Tada sutrinti, paskaninti cukrumi, truputį pasūdyti. Citriną nuplikyti, nulupti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Nusausintas išmirkytas silkes nulupti, užpilti kriaušių padažu ir trumpai patroškinti. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...