Sluoksniuotas tortas

Jums prireiks:
400 g sviesto,  
 12 kiaušinių,  
 200 g cukraus, 
 150 g miltų, 
 vanilės.
Veiksmai:
Sviestą išsukite iki baltumo. Kitame inde ištrinkite trynius su cukrumi. Tada trynius po šaukštą dėkite į sviestą, taip pat dėkite po truputį miltų ir plakite. Taip plakite kol sudėsite visą trynių masę. Baigdami plakti supilkite vanilę. Tešlą padalinkite į 4 – 5 dalis ir vieną dalį iškepkite gilesnėje formoje. Kepkite sviestu pateptoje formoje, kepkite kol gražiai pageltonuoja viršus. Tada ant viršaus supilkite antrą dalį tešlos ir vėl kepkite. Taip 5 kartus. Paskutinį kartą kepkite geras 20 minučių. Paskui tortą išimkite atvėsinkite. Viršų gali aptepti norimu glajumi, kremu, pabarstyti miltiniu cukrumi. Skanaus!
