Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena


Jums prireiks:
1 pakuotė ryžių
4 vištienos krūtinėlės ne odos ir kaulų
½ puodelis sojos padažo
1 citrina (sultys ir žievelė)
1 valgomasis šaukštas pilnai susmulkinto imbiero
2 valgomieji šaukštai plius 1 valg. šaukštas sezamo aliejaus (atskirai)
1 supjaustytas kubeliais raudonasis pipiras
3 žali svogūnai perpjauti į 2,5 cm dalis

Veiksmai:
Marinuoti vištieną sojos padažę, citrinų sultyse ir imbiere 30 minučių. Išvirti ryžius kaip nurodyta ant pakuotės. Sušildyti 2 valgomuosius šaukštus sezamo aliejaus keptuvėje iki vidutinės temperatūros ir pradėti kepti vištieną. Iškepus vištieną ir ją išėmus į keptuvę pridėti likusį šaukštą sezamo aliejaus ir paskrudinti raudonuosius pipirus ir žalius svogūnus. Vištieną pateikti su ryžiais ir pipirų bei svogūnų padažu.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...