Sojų kepsnys
Jums prireiks:
1 dėžutė sojų mėsos kepsnių
150-200 g fermentinio sūrio
1/2 saldžiosios paprikos
1 obuolys
pipirai
cukrus
druska
sojų padažas
Veiksmai:
Sojų mėsą paruošti pagal aprašymą ant dėžutės. Turimus maždaug 4×5 cm gabalėlius įpjauti horizontaliai taip, kad atsiverstų lyg knygos lapas.
Pabarsčius prieskoniais, į vidų dėti po griežinėlį sūrio ir obuolio, šiaudelį paprikos . Suvožti, apvolioti džiūvėsėliuose ir dėti į įkaitintus riebalus.
Vienai pusei apkepus, apversti. Ant viršaus uždėti dvi siauras sūrio juosteles, o per vidurį – paprikos juostelę. Uždengti keptuvę ir kepti, kol kepsnys apkeps, o sūris – išsilydys.