Spanguolių pyragas


Jums prireiks:

770 g tešlos
Įdarui: 200 g marmelado, 220 g spanguolių, 75 g medaus.

Veiksmai:

Paruoštą mielinę tešlą iškočioti 0,7 cm. storio sluoksniu, po to perdėti į išteptą sviestu skardą, išlyginti. Ant tešlos užteptą įdarą – vaisinį marmeladą arba spanguoles, sumaišytas su medumi, tešlos kraštus užlenkti ir užspausti taip, kaip bandeles.
Pyragą papuošti plonai iškočiotos tešlos juostelėmis, pakildinti, aptepti kiaušiniu ir iškepti.
Tokį pat pyragą galima iškepti ir iš paprastos tešlos

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...