Triufeliai iš šokolado


Jums prireiks:
360 g juodojo šokolado,
50 g stiprios juodos kavos,
125 g sviesto,
50 ml. grietinėlės (plaktos).
Pasirinktinai: aromatingo romo esencijos,
50 ml. brendžio,
pakepintų smulkintų migdolų arba jų drožlių.
Apvoliojimui: lydytas šokoladas arba kakavos milteliai,
tarkuotas šokoladas ar šokoladiniai „kirminukai”,
pakepintos ar nepakepintos kokoso drožlės.

Veiksmai:
Šokoladą susmulkinti, išlydyti, įdėti supjaustytą smulkiais gabaliukais sviestą, išmaišyti, praaušinti, supilti į ataušusią kavą. Paskui pilame grietinėlę, įlašiname romo esencijos, įpilame brendžio ar įmaišome kokoso drožlių. Masę valandai įdedame į šaldytuvą. Paskui išimame ir formuojame graikinių riešutų dydžio rutuliukus. Juos apvoliojame kakavos milteliuose, kokoso drožlėse arba panardiname į išlydytą šokoladą. Išgriebtus iš šokolado triufelius dar apvoliojame šokolado drožlėse ar šokoladiniuose „kirminukuose” ir padedame ant grotelių, kad sustingtų.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...