Upėtakiai su petražolėmis


Jums prireiks:
2 nedidelių upėtakių

4 šaukštelių citrinos sulčių

2 šaukšteliai sviesto

citrina

druskos, pipirų

3 šaukštai miltų

aliejaus

petražolių

Veiksmai:

Žuvis nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti, pagardinti pipirais ir apvolioti miltuose.

Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iškepti merlangus. Žuvys gražiai apskrus, jei aliejumi bus nuolat pašlakstomos.

Į keptuvę įdėti du šaukštelius sviesto, įpilti šaukštelį citrinos sulčių ir dar šiek tiek pakepinti sumažinus ugnį.

Merlangus patiekti užpylus likusiu išlydytu sviestu ir apibarsčius smulkiai pjaustytomis petražolėmis.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...