Vaisių tortas


Jums prireiks:
Tešla:
1.250 g miltų
2.150 g sviesto
3.2 tryniai
šaukštas cukraus pudros
Kremas:
4.250 g sviesto (gali būti pusė margarino)
5.2 tryniai
6.200 g cukraus pudros
stikliukas skaidrios degtinės
7.1 citrinos sultys
citrinos žievelė
8.1 pakelis vaisių želė
vaisių (ananasai, abrikosai, apelsinai ir kt.)

Veiksmai:
Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą ir pusei valandos įdėti į šaldytuvą. Atšaldyta tešla iškloti tortinės šonus ir dugną, Kepti stipriai įkaitusioje orkaitėje (250 laipsnių). Sviestą ištrinti su cukrumi, įdėti trynius ir likusius kremo produktus, išmaišyti. Kremo pridėti į ataušintą pyragą, papuošti vaisiais ir užpilti stigstančia vaisių želė. Skanaus!

Similar Posts