Veršiena su mairūnu obuolių sultyse


Jums prireiks:
1.600 g veršienos,
2.2 stiklinės obuolių sulčių, svogūnas,
šaukštas susmulkinto mairūno,
šaukštas miltų,
3.2 šaukštai sviesto,
žiupsnelis maltų garstyčių,
lauro lapelis,
šaukštas citrinos sulčių,
druskos.

Veiksmai:
Mėsą, svogūnus supjaustyti. Mėsą sumaišyti su mairūnu, garstyčiomis, lauro lapu, svogūnais, druska, miltais ir sudėti į sviestu išteptą indą. Kepti orkaitėje. Kai mėsa apkeps, supilti obuolių sultis, uždengti ir troškinti 40 minučių. Po to įpilti citrinos sulčių, pasūdyti. Patiekti su ryžiais ir salotomis. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...