Veršiena su pievagrybiais
Jums prireiks:
1.Veršienos kumpis apie 0.5 kg,
2.maži pievagrybiai 200 g,
3.1 morka,
krapai,
svogūnų laiškai,
pomidorų padažas (pageidautina aštrus),
druska, kvapieji pipirai, maltas cinamonas,
aliejus kepimui.
Veiksmai:
Nedideliais gabalėliais supjaustytą veršienos kumpį apvoliojame prieskonių ir druskos mišinyje. Dedame į keptuvėje įkaitintą aliejų. Ant viršaus užberiame riekelėmis supjaustytą morką ir troškiname kol mėsa suminkštėja. Tada dedame nepjaustytus pievagrybius. Troškiname 5 min. Užpilame 2 – 3 šaukštus pomidorų padažo, užpjaustome krapų ir svogūnų laišką ir dar 5 min. patroškiname.Garnyrui galima patiekti ryžius ir įvairių daržovių salotas. Skanaus!