Veršiena su ryžiais


Jums prireiks:
500 g veršienos,
2 stiklinės vandens,
šaukštas sviesto,
svogūnas,
šaukštas miltų,
druskos,
pipirų,
šaukštas grietinės,
2 kiaušinio tryniai,
stiklinė ryžių.

Veiksmai:
Mėsą supjaustyti, sudėti į puodą su vandeniu ir virti. Supjaustytą svogūną patroškinti su sviestu, įdėti miltų. Vėliau įpilti mėsos sultinio ir 5 minutes pavirti. Į padažą sudėti kaišinių trynius, sumaišytus su grietine, pakaitinti ir užpilti ant mėsos. Ryžius išvirti, pasūdyti. Padažą patiekti su mėsa ir ryžiais. Skanaus.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...