Veršiena su vaisiais


Jums prireiks:
1.500 g veršienos,
svogūnas,
2.2 bananai,
apelsinas,
3.2 šaukštai supjaustytų abrikosų,
4.200 ml apelsinų sulčių,
5.6 šaukštai romo,
šaukštas aliejaus,
baltųjų pipirų,
druskos,
šaukštelis džiovinto peletrūno.

Veiksmai:
Mėsą supjaustyti, apibarstyti pipirais, druska, peletrūnu, romu ir palikti 20 minučių. Abrikosus apšlakstyti romu. Svogūną ir bananus supjaustyti. Nuo apelsino nutarkuoti šaukštelį žievelės. Minkštimą supjaustyti. Svogūnus pakepinti aliejuje. Sudėti mėsą ir apkepinti. Supilti romą, apelsinų sultis, sudėti bananus , apelsino minkštimą, tarkuotą žievelę, abrikosus su romu. Troškinti viską apie 5 minutes. Patiekti su ryžiais. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...