Virta aviena su žirneliais


Jums prireiks:
500 g avienos,
morka,
petražolės šaknis,
svogūnas,
druska.

Padažui:
šaukštas sviesto,
šaukštas miltų,
250 g konservuotų žirnelių,
2 šaukštai petražolių lapelių,
mėsos sultinio.

Veiksmai:
Mėsą supjaustyti, sudėti į karštą vandenį, užvirinti, įberti druskos ir sudėti daržoves. Pagaminti padažą: ištirpinti sviestą, įdėti miltus, įpilti mėsos sultinio. Padažą 5 minutes pavirti, tada suberti žirnelius ir užvirinti. Mėsą apipilti padažu. Skanaus.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...