Virti žuvų vyniotiniai su grybų padažu


Jums prireiks:
800 g žuvų filė,
druskos, citrinos sulčių,
vandens, pipirų,
1 svogūnas,
1 lauro lapelis,
300 g šviežių grybų,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštas miltų,
1 stiklinė pieno arba grybų sultinio,
krapų, citrinos griežinėlių,
baltojo vyno.

Veiksmai:
Žuvies filė pasūdyti, apšlakstyti citrinos sultimis, suvynioti oda į viršų ir surišti siūlu. Vyniotinius 10 minučių virti vandenyje su aštriais prieskoniais, tada išgriebti ir nuimti siūlus. Nuvalytus šviežius grybus perpjauti pusiau arba nepjaustytus troškinti riebaluose. Kiek patroškinus, įberti miltų, įpilti skysčio, pavirinti ir pagardinti vynu. Vyniotinius sudėti į dubenį, apipilti grybų padažu, ant kiekvieno uždėti po citrinos griežinėlį ir krapo šakelę. Patiekti su virtomis bulvėmis arba ryžiais ir salotų lapelių salotomis. Skanaus!

Similar Posts