Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)
Jums prireiks:
180 g viščiuko,
4 g miltų,
0,1 kiaušinio,
20 g pyrago,
12 g riebalų,
7 g sviesto,
150 g priedo,
žalumynų, druskos.
Veiksmai:
Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyje, apvoliokite baltais džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintuose riebaluose. Po to dėkite ant švarios keptuvės, uždėkite sviesto ir kaitinkite orkaitėje 3 – 4 min.
Patiekite ant popierine servetėle apdengtos lėkštės, papuoškite petražolių šakelėmis.Prie jų galima paduoti citrinos skilteles. Keptas bulves paduokite atskirai. Papildomas priedas gali būti lapinės salotos, kopūstų salotos, marinuoti vaisiai ir uogos. Skanaus !