Viščiukas su citrina ir medumi


Jums prireiks:
1.1,5 kg mėsos,
2.1/3 stiklinės džiūvėsėlių,
3.1 šaukštelis maltų raudonųjų pipirų,
4.1 šaukštelis druskos, sviesto, medaus, citrinos

Veiksmai:

Apvolioti viščiuko gabaliukus džiūvėsėliuose. Pakepinti svieste, sudėti į skardą. Apibarstyti maltais raudonaisiais pipirais ir druska. Užpilti medaus ir citrinos sulčių mišiniu (1/3 stiklinės medaus, 1/4 stiklinės citrinos sulčių) ir kepti orkaitėje 15 min. 

Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.patiekalai.lt

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...