Višta, kepta folijoje


Jums prireiks:

1 višta,
druskos, pipirų,
1 šaukštelis kmynų,
2 – 3 šaukštai sviesto,
2 šaukštai tarkuotos petražolės šaknies,
1 poras,
1 morka,
2 šaukšteliai citrinos ar obuolių sulčių. 

Veiksmai:

Paukštį iš viršaus ir vidaus įtrinti druska, sumaišyti su pipirais ir kmynais, bei apšlakstyti rūgščiomis sultimis. Į Pilvo ertmę įdėti sviesto arba taukų, sumaišytų su tarkuota petražole. Paukštį suvynioti į foliją, įdėti į keptuvą, ir 20 – 30 minučių kepti orkaitėje 180 ° C temperatūroje.
Padažui tinka sultys, kuriose kepė mėsa. Į jas galima įdėti grietinėlės ir aštraus padažo.
Patiekti su virtais ryžiais ar keptomis bulvėmis ir daržovėmis (žirniais, pupelėmis, žiediniais koūstais ir kt.), vaisių salotomis. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...