Vištiena, kepta ant iešmo


Jums prireiks:
600 g vištienos,
0,5 stiklinės citrinos sulčių ar baltojo vyno, 1 stiklinė tarkuotų svogūnų,
1,5 šaukštelio druskos,
1 tarkuota petražolė,
4 šaukštai ištirpinto sviesto,
1 šaukštelis aštraus padažo.

Veiksmai:

Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais ir 3 – 4 valandas palaikyti marinate iš citrinos sulčių, tarkuotų svogūnų, petražolės ir druskos. Kas pusvalandį pavartyti. Išimtus iš marinato vištienos gabalėlius suverti ant iešmo, patepti sviestu , sumaišytu su aštriu padažu, ir 12 – 15 minučių kepti virš žarijų. Iškeptą mėsą tuoj pat patiekti.
Prie šio valgio tinka sviestu apšlakstyti ryžiai, iš marinato pagamintas padažas, salotos iš marinuotų daržovių arba rauginti agurkai. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...