Vištienos file „lazdelės“ su ,,Daumantų“ pomidoru padažu ,,Kinietiškas“


Jums prireiks:
1.500 g vištienos file
2.500 g „Daumantų“ rapsų aliejaus
3.500 g „Daumantų“ pomidorų padažo „Kinietiškas“
4.100 g pyrago džiuvėsėlių 5.2 kiaušiniai
6.2 valg.šaukštai „Daumantų“ sojų padažo
druskos, maltų pipirų, žalumynų, ryžių

Veiksmai:
Vištienos file supjaustome „lazdelėmis“ (6×1 cm), apibarstome druska, pipirais. Viską išmaišius dubenyje, laikome 1 val. šaltai. Išplakame kiaušinius. Lazdeles“ voliojame kiaušinių plakinyje, po to – džiuvėsėliuose ir verdame įkaitintame aliejuje 1-2 min.
„Daumantų“ Kinietišką pomidorų padažą pakaitiname, supilame sojų padažą ir išmaišome. Padažą patiekiame lėkštės viduryje, vištienos „lazdeles“ dėliodami „šuliniu“ ant padažo. Ratu beriame virtus ryžius, puošiame žalumynais.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...