Žuvies guliašas su kalendra


Jums prireiks:

4 asmenims

800 g kietos žuvies (menkės, jūrų ešerio) filė
Ryšelis ankstyvųjų svogūnėlių
2 dideli pomidorai
100 g agurkų
3 šaukštai aliejaus
Šaukštelis druskos
Maltų pipirų
3 šaukštai labai riebios grietinės
½ ryšelio kalendros lapelių

Veiksmai:
Plonais skrituliukais supjaustome ankstyvuosius svogūnėlius. Agurkus nulupame, išskobiame sėklas ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Pomidorus taip pat supjaustome gabaliukais. Įkaitinę aliejų, pakepiname svogūnus. Sluoksniais sudedame pomidorus, po to agurkus, žuvį. Pasūdome, įberiame pipirų. Neuždengę puodo pakaitiname pomidorus, kol šie pradės irti. Sudedame grietinę. Uždengę puodą, 8 min viską troškiname ant silpnos ugnies. Smulkiai supjaustome ir suberiame į žuvies troškinį kalendrą. Viską sumaišome.

Similar Posts