Kokteilis Bananų rojus
Sudėti viską į plaktuvą ir plakti apie 2 min. Skanaus! ... Plačiau
Sudėti viską į plaktuvą ir plakti apie 2 min. Skanaus! ... Plačiau
Visų apelsinų žievelę nulupti, sultis išspausti. Žieveles, sultis ir cukrų pavirti apie 30 min. Atvėsintą sirupą (be žievelių) sumaišyti su degtine gerai užkimšti ir pastatyti tamsioje vietoje. Kartas nuo karto pažiūrėti ir gerai supurtyti butelį. Po kiek laiko... Plačiau
Jums prireiks: Bananas Vynuogės Jogurtas 100 ml Veiksmai: Į jogurtą įdėti keletą vynuogių ir griežinėliais įpjaustyti bananą. ... Plačiau
Jums prireiks: Stipri kava mažas puodelis Bananas ... Plačiau
Jums prireiks: Pienas 1 l Ledai 200 g Uogų sirupas 5 šaukštai Veiksmai: Pieną su ledais ir sirupu gerai išplakite mikseriu.... Plačiau
Veiksmai: Nuvalytą imbiero šaknį susmulkinti mikseriu ar sutarkuoti, užplikyti verdančiu vandeniu, įdėti medų, supilti apelsinų sultis. Supjaustytos citrinos griežinėliais pagardinti arbatą. ... Plačiau
Į degtinę supilame tarkuotas citrinų žieveles ir cukrų. Viską išmaišome. Palaikyti ne mažiau kaip savaitę. Ryte ir vakare indą su gaminamu gėrimu pavartyti. Vartokite saikingai:) ... Plačiau
Jums prireiks: 3 kg agrastų, 1 stiklinė erškėtrožių žiedlapių, 400-500 g cukraus, 1 l. vandens. Veiksmai: Uogas subadyti arba užpilti atvėsintu vandens ir cukraus sirupu ir palaikyti 6-8 val.Gerai nuplautus žiedlapius kartu su paruoštais agrastais sudėti į stiklainius ir užpilti... Plačiau
Jums prireiks: 3 kg gražių, neprinokusių kriaušių, 1 kg cukraus, 1/2 l acto, gvazdikėlių, cinamono, Veiksmai: Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėm vandens, įdėti gvazdikėlių ir cinamono, užvirinti. Marinatą... Plačiau
Jums prireiks: 1 kg juodų serbentų uogų, 1 l vandens, 350-370 g cukraus Veiksmai: Iš vandens ir 250 g cukraus išverdame sirupą. Juo užpilame uogas ir užviriname. Puodą nukeliame nuo ugnies, pridengiame marle ir paliekame nakčiai. Rytojaus dieną sirupą nupilame, uogas suberiame į... Plačiau
Jums prireiks: 3 kg vyšnių, 800 g cukraus, 1 l. vandens, 0,5 l raudonojo desertinio vyno. Veiksmai: Vyšnias nuplauname, nusausiname ir suberiame į stiklainius (su kauliukais). Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į sirupą supilame vyną, ir gautą skystį supilame ant vyšnių . 1 l... Plačiau