Aguročių sriuba su grybais


Jums prireiks:
200 g aguročių,
100 g šviežių baravykų,
2 bulvės,
1 petražolės šaknis,
1 morka,
1 svogūnas,
2 – 3 pomidorai,
1 šaukštas sviesto,
4 šaukštai grietinės,
3 l mėsos sultinio,
druskos.

Veiksmai:
Aguročius ir bulves supjaustyti. Morką ir petražolę pepjauti į
keturias dalis, pakepinti svieste. Baigiant kepti suberti svogūną ir
dar pakepti. Grybus smulkiai supjaustyti ir dėti į verdantį mėsos
sultinį. Virti 15 – 20 minučių. Po to sudėti pakepintas dražoves bei
bulves ir dar pavirti 15 minučių. Tada sudėti aguročius ir
supjaustytus pomidorus, pasūdyti.
Patiekti su grietine. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...