Grybų sriuba su svogūnais


Jums prireiks:
300 g svogūnų,
300 g šviežių grybų,
2 šaukštai margarino arba sviesto,
1 l sultinio, druskos,
pipirų,
1 šaukštelis miltų.

Veiksmai:
Nuvalytus ir nuplautus grybus ir svogūnus supjaustyti šiaudeliais ir troškinti riebaluose.Kai svogūnai pasidarys skaidrūs ir šiek tiek paraus, įpilti sultinio, pavirinti, įdėti prieskonių. Kad sriuba būtų tirštesnė, troškinamus grybus galima pabarstyti miltais, ir su sultiniu 10min. pavirti. Prie šios sriubos tinka sumuštiniai su sūriu.Baltos duonos riekeles plonai aptepti sviestu arba margarinu, pabarstyti tarkuotu sūriu, dėti į orkaitę ir kepti, kol sūris pradės lydytis ir paraus. Skanaus!

Similar Posts