Norvegiška žuvienė


Jums prireiks:
700g žuvies filė,
1l mėsos sultinio,
30g aliejaus,
5 bulves,
stiklinė sauso baltojo vyno,
2 svogūnai,
poras, lauro lapas,
druskos, pipirų,
skiltelė česnako.

Veiksmai:
Pakaitintame aliejuje troškinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, porą, česnaką. Ant jų užpilkite karštą mėsos sultinį su kvapniaisiais pipirais. Sudėkite į 4 dalis supjaustytas bulves, lauro lapą, uždenkite ir virkite apie 20 min. Pasūdykite. avirinę sudėkite smulkiais gabaliukais supjaustytą žuvies filė. Virkite ant silpnos ugnies Nukaitęsupilkite vyną.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...