Pertrinta griežčių sriuba


Jums prireiks:
1 griežtis,
1 svogūnas,
1 šaukštas sviesto,
1 šaukštas miltų,
1 stiklinė grietinėlės,
1 l vandens,
cukraus,
druskos.

Veiksmai:
Griežtį nulupti ir supjaustyti. Užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste ir supilti į verdančius griežčius. Išvirtus griežčius pertrinti. Tyrę atskiesti karštu vandeniu, pasūdyti ir uždaryti svieste pakepintais miltais. Sriubą užbalinti grietinėle. Patiekti su paskrudintais pyrago gabaliukais. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...