Raugintų kopūstų sriuba


Jums prireiks:
2 – 3 stiklinės raugintų kopūstų,
20 – 30 g džiovintų grybų,
1 – 2 morkos,
1 petražolės šaknis,
1 svogūnas,
1 – 2 šaukštai riebalų,
1 šaukštas miltų,
2 l mėsos sultinio,
0,5 stiklinės grietinės,
1 lauro lapas,
druskos, pipirų.

Veiksmai:
Išmirkytus grybus išvirti. Nuovirą supilti į mėsos sultinį. Raugintus kopūstus troškinti, užpylus stikline vandens ir įdėjus šaukštą riebalų. Baigiant troškinti, į kopūstus sudėti riebaluose su miltais pakepintus svogūnus, grybus, tarkuotas morkas, petražolę. Sudėti  prieskoniu, pasūdyti, dar patroškinti. Po to viską užpilti sultiniu ir užvirti. Užbalinti grietine. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...