Raugintų kopūstų sriuba su grybais


Jums prireiks:
350 g sultinio,
125 g raugintų kopūstų,
20 g morkų,
10 g petražolių,
20 g svogūnų,
25 g pomidorų tyrės,
5 g miltų,
15 g sviesto,
20 g grietinės,
5 g žalumynų,
15 g džiovintų grybų,
pipirų druskos.

Veiksmai:
Kopūstus nuplaukite, užpilkite sultiniu ir ištroškinkite. Vėliau sudėkite prieskonius, pomidorų tyrę, kubeliais pjaustytus grybus, svieste pakepintus miltus ir pavirkite 10 minučių. Patiekdami apibarstykite žalumynais. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...