Home Sriubos Rūgšti grybų sriuba

Rūgšti grybų sriuba


Jums prireiks:
250 g šviežių grybų,
1 šaukštas margarino arba kitų riebalų,
1 mažas svogūnas,
1 šaukštas miltų, druskos,
1 l vandens,
2 pomidorai arba 1 raugintas agurkas,
0,5 obuolio,
2 šaukštai grietinės,
krapų arba svogūnų laiškų.

Veiksmai:
Grybus supjaustyti siauromis juostelėmis ir pakepti riebaluose.Paskui į keptuvę įberti kapotų svogūnų, miltų ir dar kepinti, kol miltai paraus.Viską užpilti karštu vandeniu, pasūdyti ir virti 10-150min.Baigiant virti sudėti plonomis skiltelėmis supjaustytą pomidorą arba agurką ir obuolį.
Sriubą užbalinti grietine ir pabarstyti žalumynais. Skanaus!