Vištiena ir pastos sriuba


Jums prireiks:

300 g vištienos filė
1 raudona paprika
1 geltona paprika
1 poras
maistiniai riebalai
888 ml vandens
2 kubeliai buljono
50 g pastos
1 žiupsnelis baltųjų pipirų
1 arbatinis šaukštelis geltonojo cukraus
1 žiupsnelis raudonųjų ankštinių pipirų
petražolės

„Keselos“ kremui:
150 ml „keselos“
50 ml liesos grietinės
1-2 arbatiniai šaukšteliai kario
1 žiupsnelis geltonojo cukraus
2 žiupsneliai druskos

Veiksmai:

Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Iš paprikos išimkite sėklas. Nuplaukite porą. Papriką ir porą supjaustykite griežinėliais. Visus ingredientus gerai išmaišykite ir gautą masę įdėkite į šaldytuvą (jame laikykite iki kol patieksite).

Įdėję į puodą šiek tiek maistinių riebalų, patroškinkite mėsą ir daržoves. Įpilkite vandens ir sudėkite buljono kubelius. Suberkite cukrų ir baltuosius bei raudonuosius pipirus. Sudėkite pastą ir virkite sriubą tol, kol sutirštės.

Supjaustykite ir suberkite petražoles. Išpilstykite sriubą į 4 lėkštes ir į kiekvieną įdėkite šiek tiek kremo.

Similar Posts