Žuvienė su ciberžole


Jums prireiks:
600 g menkės filė,
2 morkos,
150 g saliero,
100 g poro,
3 bulvės,
svogūnas,
skiltelė česnako,
2 šaukštai sviesto,
4 šaukštai greitinės,
citrina,
krapų,
3 šaukšteliai ciberžolės,
pipirų,
druskos.

Veiksmai:
Žuvį supjaustyti. Svogūną ir česnaką sukapoti. Porą, morką, salierą, bulves supjaustyti. Išspausti citrinos sultis, o žievelę sutarkuoti.  Svogūnus ir česnaką pakepinti svieste, dėti susmulkintas daržoves ir kepti 5 minutes. Suberti citrinos žievelę, įpilti 4 stiklines vandens ir virti 30 minučių. Tada įdėti žuvį, pasūdyti. Pabarstyti pipirų ir dar pavirti. Tada žuvį išimti ir palaikyti šiltai. O sriubą pertrinti
ir įberti ciberžolės. Sudėti žuvį ir pakaitinti. Patiekti su batonu. Skanaus!

Similar Posts