Home jautiena

Žyma: jautiena

Įrašas
Totoriškas Troškinys

Totoriškas Troškinys

Mėsą supjaustyti gabaliukais (2×4 cm) ir apkepti keptuvėje su svogūnais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Perdėti į puodą, vandens įpilti tiek, kad dengtų mėsą, sudėti juoduosius pipirus ir virti 30-35min. Stambiai supjaustytas bulves truputi apkepti ir sudėti į puodą su... Plačiau

Įrašas
Jautiena su garstyčiomis

Jautiena su garstyčiomis

Česnakus sutrinkite su maltais juodaisiais pipirais, druska ir įtrinkite jautieną. Mėsą subadykite šakute ir įtrinkite garstyčių bei saulėgrąžų aliejaus mišiniu. Paruoštą mėsą įškepkite orkaitėje, laistykite išsiskyrusiu padažu. ... Plačiau