Turkiška aviena


Jums prireiks:
600 g avienos
100 g nerūkytų lašinių
2 svogūnai
2 morkos
5 rauginti agurkai
2 salierai
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas miltų
1 šaukštelis kmynų
žiupsnelis pipirų
5 lauro lapai
1 šaukštas acto

Veiksmai:
Prikaistuvo dugną ir šonus iškloti supjaustytais lašiniais. Sudėti avieną.  Svogūnus, morkas, salierus nepjaustytus sudėti į prikaistuvą. Pabarstyti kmynais, pipirais, druska, įdėti lauro lapus. Įpilti šaukštą acto ir vandens tiek, kad apsemtų mesą. Uždengti, troškinti kol suminkštės. Bebaigaint troškinti ištirpinti sviestą su miltais ir supilti į troškinį. Nuėmus nuo ugnies mėsą sudėti į lėkštę, daržoves supjaustyti ir sudėti šalia mėsos. Šalia troškintų daržovių sudėti raugintus agurkus. Mėsą ir daržoves užpilti sultiniu, kuriame viskas troškinosi. Skanaus !

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...