Lašiša su greipfrutų salotomis

Jums prireiks:
  2 vidutinio dydžio greipfrutų  
 2 guželių įvairių salotų  
 150 g salierų  stiebų 
 4 šaukštų balzaminio acto 
 6 šaukštų vynuogių  sėklų aliejaus   
 druskos  
 pipirų  
 240 g lašišos  filė 
 šaukšto alyvuogių  aliejaus   
 4 šaukštų petražolių  lapelių
Veiksmai:
Greipfrutus nulupti ir padalyti skiltelėmis. Actą ir aliejų išmaišyti, pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
Lašišą supjaustyti plonomis riekelėmis. Žuvies gabaliukus kepinti alyvuogių aliejuje 2 min.
Salotas, greipfrutų skilteles, salierų stiebus ir keptą lašišą sudėti į lėkštę. Užpilti paruoštu padažu.
Pusę kiekio petražolių susmulkinti ir pabarstyti žuvį su salotomis. Papuošti sveikais petražolių lapeliais.
