Šalta nugarinė


Jums prireiks:

1.1 kg nugarinės,
2.aliejaus,
3.2 svogūnai,
4.3 gvazdikėliai,
5.0,5 šaukštelio čiobrelių,
6.lauro lapelis,
7.2 šakelės petražolių,
8.8 juodieji pipirai,
9.druskos.

Veiksmai:

Puode užvirinti į marlę sudėtus prieskonius, svogūnus. Mėsą apkepinti aliejuje ir sudėti į verdantį vandenį su prieskoniais. Virti 50 minučių. Tada vėl pakepinti aliejuje ir atšaldyti. Patiekti šaltą su majonezu ar marinuotomis daržovėmis. Skanaus! 

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...