Grybų ir kruopų apkepas


Jums prireiks:
400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų,
2 svogūnai,
1 petražolė arba gabalėlis saliero,
3 šaukštai margarino,
1 stiklinė perlinių kruopų,
3 stiklinės vandens,
druskos,
2 kiaušiniai,
3 šaukštai grietinės.

Veiksmai:
Grybus ir svogūnus sukapoti, petražoles arba salierus sutarkuoti ir viską ištroškinti riebaluose. Iš kruopų išvirti košę, į ją sudėti grybus, kiaušinius ir prieskonius. Į riebalais pateptą formą sukrėsti mišinį, pašlakstyti grietine ir kepti, kol paviršius paraus. Apkepą patiekti su pomidorų arba krienų padažu ir burokėlių arba agurkų salotomis. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...