Kiaulienos vyniotinis


Jums prireiks:
1 kg kiaulienos nugarinės,
šaukštas druskos,
šaukštelis cukraus,
pipirų,
imbiero,
gvazdikėlių,
krapų.
Įdarui:
liežuvio griežinėlių,
džiovintu obuolių ir slyvų,
kumpio,
faršo,
troškintų grybų,
svogūnų,
virtų ryžių.

Veiksmai:
Išimti kaulus, mėsą apibarstyti druska, prieskoniais. Ant viršaus uždėti įdarą. Mėsą suvynioti, surišti siūlu. Vyniotinis verdamas pasūdytame vandenyje2 valandas. Patiekti karštą arba šaltą. Skanaus.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...