Home Desertai Nekepti desertai Tortas „Kupstas”

Tortas „Kupstas”

Tortas „Kupstas”

Jums prireiks:

Baltas biskvitas         200 g
Cukatos                    100 g
Juodasis šokoladas   50 g
Varškė                       300 g
Cukrus                      100 g
Vyšnių likeris             4 šaukštai
Grietinėlė                  125 ml
Migdolų drožlės         5 šaukštai
Vyšnių sirupas           4 šaukštai
Aliejus
Cukraus pudra

Veiksmai:

Kupolo formos indą plonai ištepkite aliejumi, užsijokite cukraus pudros ir išklokite plonais, supjaustytais biskvito lakštais, suvilgytais vyšnių sirupu. Sudėkite įdarą ir uždenkite plonu biskvito lakštu.
Įdaras: susmulkinkite cukatas, sutarkuokite šokoladą. Varškę sumaišykite su cukrumi, likeriu, cukatomis ir šokoladu. Tortą atšaldykite, išimkite iš formos, aptepkite plakta grietinėle, apibarstykite migdolu drožlėmis. Galima papuošti šokoladu, uogomis.