Jums prireiks:
Baltas biskvitas 200 g
Cukatos 100 g
Juodasis šokoladas 50 g
Varškė 300 g
Cukrus 100 g
Vyšnių likeris 4 šaukštai
Grietinėlė 125 ml
Migdolų drožlės 5 šaukštai
Vyšnių sirupas 4 šaukštai
Aliejus
Cukraus pudra
Veiksmai:
Kupolo formos indą plonai ištepkite aliejumi, užsijokite cukraus pudros ir išklokite plonais, supjaustytais biskvito lakštais, suvilgytais vyšnių sirupu. Sudėkite įdarą ir uždenkite plonu biskvito lakštu.
Įdaras: susmulkinkite cukatas, sutarkuokite šokoladą. Varškę sumaišykite su cukrumi, likeriu, cukatomis ir šokoladu. Tortą atšaldykite, išimkite iš formos, aptepkite plakta grietinėle, apibarstykite migdolu drožlėmis. Galima papuošti šokoladu, uogomis.