„NUGA" su avižiniais dribsniais


Jums prireiks:
1.70 g margarino,
2.25 g avižinių dribsnių,
3.50 g cukraus,
4.50 g miltinio cukraus,
5.20 g kakavos miltelių, vanilinio cukraus.

Veiksmai:
Ištirpinus l šaukštą margarino, jame paskrudinami avižiniai dribsniai. Užbarstyti cukrumi dribsniai dar pakaitinami. Kai cukrus pradeda tirpti, masė supilama į aliejum išteptą lėkštę ir atšaldoma. Sustingusi masė sulaužoma ir sumalama. Likęs margarinas išsukamas, suberiami miltinis cukrus , kakava, vanilinis cukrus ir malti dribsniai. Masė išminkoma (jei trapi, įpilami keli lašai likerio) ir rankomis formuojamos apvalios bulvelės, kurios pavoliojamos kakavos milteliuose.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...