Home Karštieji patiekalai Dešrelės tešloje

Dešrelės tešloje


Jums prireiks:
300g. miltų,
35g. šlapių mielių,
50g. kepimo margarino,
1 stiklinė pieno,
po 1 arbat. šaukštelį cukraus ir druskos,
8 hotdoginės dešrelės,
1 kiaušinis.

Veiksmai:

16 porcijų
Mieles sutrupinti į indą. Pieną truputį pašildyti ir supilti į mieles. Mikrobangėje išlydyti margariną ir supilti į mieles. Suberti cukrų ir druską, maišyti, kol cukrus, druska ir mielės ištirps. Suberti miltus. Užminkyti tešlą ir ją palikti augti 30-45min. Dešreles perpjauti per pusę. Iš tešlos padaryti 16 juostelų ir jomis apvynioti dešeles. Į skardą ųtiesti kepimo popieriaus, sudėti bandeles, jas patepti plaktu kiaušiniu. Kepti 200-210 laipsnių orkaitėje apie 15 min. Valgyti su aštriu pomidorų padažu ir garstyčiomis.
SKANAUS

Receptą atsiuntė Sandra