Kepta žąsis su garstyčiomis


Jums prireiks:

Žąsis,
300 g garstyčių,
5 šaukštai džiūvėsėlių,
3 šaukštai sojos padažo,
5 šaukštai aliejaus,
šaukštas čiobrelių,
druskos,
pipirų.

Veiksmai:

Žąsį nuvalyti ir supjaustyti porcijomis. Tada įtrinti druska, pipirais, čiobreliais ir 1 valandą palaikyti šaldytuve.Garstyčias sumaišyti su sojos padažu ir aliejumi. Žąsies gabaliukus patepti šiuo mišiniu ir kepti. Po valandos apibarstyti džiūvėsėliais, dar kartą patepti padažu ir dar kepti 1,5 valandos. Patiekti su bulvėmis ir salotomis. Skanaus! 

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...