Kepti baravykai grietinėje


Jums prireiks:
200 g grybų,
100 g bulvių,
25 g svogūnų,
10 g sviesto,
5 g miltų,
50 g grietinės,
pipirų, druskos,
žalumynų.

Veiksmai:
Bulvės pjaustomos kubeliais ir kepamos riebaluose, kol beveik suminkštėja. Tada sudedami juostelėmis pjaustyti grybai ir kepami kol suminkštėja. Paskui pridedama svogūnų, pakepinama, pabarstoma miltais, dar pakepinama, pridedama pipirų, druskos, užpilama grietine ir pavirinama 5 -10 minučių. Prieš patiekiant apibarstoma žalumynais. Skanaus!

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...