Virta antis su daržovėmis


Jums prireiks:
800 g anties,
1 l vandens,
3 pipirai,
svogūnas,
0,5 stiklinės obuolių sulčių,
petražolės šaknis,
morka,
gabalėlis saliero,
riebalų,
2 šaukštai miltų,
kiaušinio trynys,
0,5 stiklinės grietinės.

Veiksmai:
Paukštį sukapoti ir išvirti. Kai mėsa apvirs, sudėti susmulkintas daržoves. Miltus pakepinti riebaluose, įpilti sultinio ir virti. Paskui įdėti kiaušinio trynį ir grietinę. Išvirtą mėsą sudėti į padažą ir patiekti. Skanaus.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...