Žemaitiški cepelinai


Jums prireiks:
4 asmenims:
1 kg bulvių
4 šaukštai miltų
2 kiaušiniai
druska
200 g mėsos faršo
aliejaus (virimui)

Veiksmai:
Bulves nuskusti ir išvirti.
Išvirtas bulves sutrinti, kad išeitų košė.
Į bulvių košę sudėti miltus, įmušti kiaušinius, pagardinti druska ir viską gerai iрmaišyti. Iš gautos tešlos suformuoti delno dydžio paplotėlius, į kiekvieną jų įdėti faršo. Paplotėlį su faršu sulankstyti, susukti, kad susiformuotų ovalo formos cepelinas.
Virti karštame aliejuje.

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

* Please enter the Biggest Number

Suskaičiuokite *Captcha loading...