Home Užkandžiai Kiti užkandžiai Marinuoti ankštiniai pipirai

Marinuoti ankštiniai pipirai

Jums prireiks:
1kg. raudonų arba žalių ankštinių pipirų, 2 ankštys aitriųjų pipirų, 6 skiltelės česnako, keletas krapų šakelių, šaukštelis kvapiųjų pipirų, 3-4 lauro lapeliai, 30g. druskos, 1l. vandens.

Veiksmai:
Ankštinius pipirus nuplauti ir išėmus sėklas sluoksniais sudėti į stiklainį. Įmesti nuplautų krapų, susmulkintų lauro lapelių, nuluptas česnako skilteles, aitriąsias paprikas. Vandenį užvirinti su druska bei kvapiaisiais pipirais. Stiklainius uždengti ir keletą dienų laikyti šiltoje vietoje. Paskui pasterizuoti arba išnešti į šaltą, tamsią patalpą.