Tešla picai I
Viską išmaišome ir išminkome, laikome šiltai apie valandą, kad iškiltų.
Jums prireiks: 6 stiebai rabarbarų 3 kiaušiniai 6 šaukštai aliejaus 1 šaukštelis sodos 6 šaukštai cukraus Miltų, kad pasidarytų grietinės tirštumo tešla. Veiksmai: Kiaušinius išplakti…
Jums prireiks: 100 g miltų, šaukštas aliejaus, 50 g pieno, 10 g mielių. Dešreles italai pakeičia grybais, žuvimi ar jūros gėrybėmis. Visų produktų kiekiai –…
Bulves labai gerai nuplaukite, nusausinkite ir iškepkite orkaitėje ant grotelių. Perpjaukite per pusę ir išskobkite minkštimą. Jį sutrinkite šakute kartu su minkštu sviestu, tryniu ir…
Užminkyti mielių tešlą, palikti 30-60 minučių, kad pakiltų, dar kartą suminkyti, iškočioti lakštą ir padėti ant pakankamai aukštos formos, kadangi pica kepimo metu pasikelia. Visi…
Jums prireiks: 2 – 3 salotų lapai, 10 jaunų dilgėlių, 10 griežinėlių agurko, 2 šaukštai natūralaus jogurto, 1 arb šaukštelis citrinos sulčių, druskos, pipirų. Veiksmai:…
Jums prireiks: Tešlai: 2 stiklinės blynų miltų, 3/4 stiklinės vandens, druskos. Įdarui: 200 g šviežių baravykų arba pievagrybių, 100 g lašiniukų, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės…