Troškinta jautiena su svogūnais
Jums prireiks:
160 g jautienos,
120 g svogūnų,
100 g sultinio,
15 g sviesto,
5 g acto,
10 g vyno,
5 g miltų,
lauro lapelių,
kalendrų,
nemaltų pipirų,
druskos, maltų pipirų,
žalumynų.
Veiksmai:
Jautieną supjaustykite gabalais, išmuškite, pabarstykite druska ir apkepinkite ant sviesto. Svogūnus supjaustykite 1 cm griežinėliais ir išklokite jais troškinimo indą. Užpilkite sultiniu, suberkite prieskonius, sviestą ir viską gerai ištroškinkite. Tada supilkite vyną, actą, pakepintus miltus ir viską užvirinkite. Patiekdami valgyti svogūnus dėkite ant mėsos, užpilkite padažu, papuoškite žalumynais. Skanaus!