Home Karštieji patiekalai Kepenėlės su sojų padažu

Kepenėlės su sojų padažu


Jums prireiks:
300 g kepenėlių,
1 stiklinė ryžių,
2 stiklinės vandens,
½ stiklinės žaliųjų žirnelių,
aliejaus kepimui,
truputis miltų,
sojų padažo,
1-2 švieži mandarinai,
druskos,
raudonųjų maltų pipirų.

Veiksmai:
Ryžius išvirkite. Žirnelius patroškinkite ir sumaišykite su ryžiais, įpilkite sojų padažo ir padėkite šiltai. Kepenėles apibarstykite druska ir raudonaisiais pipirais, apvoliokite miltuose, apkepinkite iš visų pusių stipriai įkaitintame augaliniame aliejuje ir apšlakstykite sojų padažu. Mandarinus taip pat lengvai apkepinkite ir sudėkite ant ryžių ir kepenėlių.