Skip to content
JusuReceptai.lt

  • Atsiųskite savo receptą
  • Į pradžią
  • Karšti patiekalai
    • Apkepai
    • Bulvių patiekalai
    • Kiaušinių patiekalai
    • Košės
    • Makaronų patiekalai
    • Mėsos patiekalai
    • Miltiniai patiekalai
    • Picos
    • Troškiniai
    • Žuvies patiekalai
  • Sriubos
  • Pagardai
    • Padažai
    • Užtepai
  • Užkandžiai
    • Mišrainės
    • Salotos
    • Sumuštiniai
  • Desertai
    • Gėrimai
    • Nekepti desertai
    • Pyragai
    • Pyragėliai
    • Saldainiai
    • Sausainiai
    • Tortai
  • Vegetariški patiekalai
  • Gėrimai
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Gaivieji gėrimai
    • Karšti gėrimai
  • Kiti receptai
    • Greiti receptai
JusuReceptai.lt

Insert HTML here

Vegetariški patiekalai

Daržovių patiekalai | Vegetariški patiekalai

Trintų baklažanų apkepas su sūriu

Jums prireiks: 3 baklažanai, 200 g tarkuoto sūrio, 5 kiaušiniai, 3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų Veiksmai: Baklažanus iškepti, nulupti ir sutrinti. Sudėti sūrį, 2 kiaušinius ir 2 šaukštus sviesto. Viską sumaišyti, pasūdyti, papipirinti ir sudėti į kepimo skardą. Likusius... Plačiau

Skaitykite daugiau Trintų baklažanų apkepas su sūriuContinue

Daržovių patiekalai | Vegetariški patiekalai

Pakepintos daržovės

Jums prireiks: 1 valg. šaukštas saulėgrąžų aliejaus; 1 vidutinio dydžio svogūnas, supjaustytas žiedeliais; ½ mažos cukinijos, išilgai perpjautos į dvi dalis ir supjaustytos į 1 cm gabalėlius; 1½ puodelio žiedinių kopūstų, supjaustytų kąsnio dydžio gabalėliais; 1½ puodelio... Plačiau

Skaitykite daugiau Pakepintos daržovėsContinue

Sriubos | Vegetariški patiekalai

Makaronų, lęšių ir linų sėmenų sriuba

Jums prireiks: ¼ puodelio sviesto; 1 vidutinio dydžio smulkiai supjaustytas svogūnas; 1 vidutinio dydžio smulkiai supjaustyta morka; 1 smulkiai supjaustytas saliero stiebelis; ¼ smulkiai supjaustyto žaliojo pipiro; 5 puodeliai verdančio vandens; pusė puodelio vištienos sultinio su... Plačiau

Skaitykite daugiau Makaronų, lęšių ir linų sėmenų sriubaContinue

Salotos | Vegetariški patiekalai

Itališkos salotos

Jums prireiks: Užpilas: 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; 2 skiltelės česnako; 2 valg. šaukštai balto vyno acto; 2 valg. šaukštai vandens; 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žolelių; ½ arb. šaukštelio sausų... Plačiau

Skaitykite daugiau Itališkos salotosContinue

Salotos | Vegetariški patiekalai

Šviežių agurkų ir medetkų salotos

ums prireiks: 2 agurkai, 2 šaukštai medetkų graižų, krapų, 20 g svogūnų laiškų, 2 šaukštai grietinės ar jogurto, 1 kiaušinis, druskos. Veiksmai: Agurkus nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, įdėti susmulkintas medetkas, svogūnų laiškus,grietinės ir išmaišyti ... Plačiau

Skaitykite daugiau Šviežių agurkų ir medetkų salotosContinue

Sriubos | Vegetariški patiekalai

Ridikėlių šaltibarščiai

Jums prireiks: 10 ridikėlių, 50 g svogūnlaiškių, 3 stiklinės kefyro arba nat. jogurto, pagal skonį druskytės ir krapų. Veiksmai: Ridikėlius sutarkuoti tambia tarka, svogūnų laikškus ir krapus smulkiai supjasutyti, sumaišyti su kefyru ar jogurtu. ... Plačiau

Skaitykite daugiau Ridikėlių šaltibarščiaiContinue

Salotos | Vegetariški patiekalai

Pavasarinės salotos

Jums prireiks: 1 sauja rūgštynių, 1 sauja pienių lapų, 2 obuoliai, 1 šaukštas pienių žiedlapių, 2 šaukštai grietinės ar majonezo, 2 šaukštai nat. jogurto, 1 šaukštas smulkintų petražolių, krapų. Veiksmai: Rūgštynes supjaustome juostelėmis,obuolius – šiaudeliais.... Plačiau

Skaitykite daugiau Pavasarinės salotosContinue

Salotos | Vegetariški patiekalai

Salotos su dilgėlėmis

Jums prireiks: Lygiomis dalimis : špinatų lapai, dilgėlės, pienių lapai, 2-3 lapinės salotos, 1 kiaušinis, ridikėlių, užpilas – pagal skonį. Veiksmai: Dilgėles, pienes nuplikyti verdančiu vandeniu. Visas žalias daržoves suplėšyti, ridikėlius supjaustyti labai plonai,... Plačiau

Skaitykite daugiau Salotos su dilgėlėmisContinue

Salotos | Vegetariški patiekalai

Salotos su jaunomis dilgėlėmis

Jums prireiks: 2 – 3 salotų lapai, 10 jaunų dilgėlių, 10 griežinėlių agurko, 2 šaukštai natūralaus jogurto, 1 arb šaukštelis citrinos sulčių, druskos, pipirų. Veiksmai: Dilgėles nuplauti ir nuplikyti verdančiu vandeniu. Paskui viską supjasutyti, sumaišyti su užpilu ... Plačiau

Skaitykite daugiau Salotos su jaunomis dilgėlėmisContinue

Page navigation

Previous PagePrevious 1 … 7 8 9
  • Alkoholiniai gėrimai (1)
  • Apkepai (7)
  • Bulvių patiekalai (6)
  • Daržovių patiekalai (18)
  • Desertai (95)
  • Gaivieji gėrimai (13)
  • Gėrimai (6)
  • Gėrimai (78)
  • Greiti receptai (1)
  • Grybų patiekalai (5)
  • Karšti gėrimai (1)
  • Karštieji patiekalai (32)
  • Kiaušinių patiekalai (5)
  • Kiti desertai (47)
  • Kiti receptai (1 808)
  • Kiti užkandžiai (74)
  • Makaronų patiekalai (4)
  • Mėsos patiekalai (37)
  • Miltiniai patiekalai (7)
  • Mišrainės (17)
  • Nekepti desertai (26)
  • Padažai (24)
  • Pagardai (1)
  • Picos (5)
  • Pyragai (35)
  • Pyragėliai (6)
  • Saldainiai (1)
  • Salotos (28)
  • Sausainiai (15)
  • Silkė (10)
  • Sriubos (163)
  • Straipsniai (1)
  • Sumuštiniai (3)
  • Tortai (39)
  • Troškiniai (4)
  • Užkandžiai (52)
  • Užtepai (3)
  • Vegetariški patiekalai (105)
  • Žuvies patiekalai (14)

Naujausi įrašai

  • Buliaus užkepėlė
  • Velykų papročiai senovėje ir jų tąsa dabartyje
  • Greitas šokoladinis pyragas
  • Danutės obuoliukai
  • Bananinis – karamelinis pyragas

Komentarai

  1. Parshiukas from Scotland apie Buliaus užkepėlė
  2. Jurate apie Bolonietiškas kukurūzų košės ir obuolių pyragas
  3. Siga apie Sūrio padažas
  4. Siga apie Greipfrutų ir šampano šerbetas
  5. Siga apie Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

© 2025 JusuReceptai.lt - WordPress Theme by Kadence WP

Scroll to top
  • Atsiųskite savo receptą