Home Karštieji patiekalai

Kategorija: Karštieji patiekalai

Įrašas
Špinatų lazanija

Špinatų lazanija

Jums prireiks: 6 lazanijos lakštai Mėsos sluoksnis: 250 g maltos jautienos; 250 g maltos kiaulienos; 1 puodelis supjaustytų svogūnų; 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės; 400 ml indelis marinuotų pomidorų ; 200 ml indelis pomidorų padažo; 150 ml indelis kečupo; 2 arb.... Plačiau

Įrašas

Keptas viščiukas

Jums prireiks: išplaktas kiaušinis; 3 valg. šaukštai lieso pieno; ½ puodelio maltų linų sėmenų; ½ puodelio smulkiai sutarkuotų džiūvėsėlių; ¼ arb. šaukštelio maltų juodųjų pipirų; 1 valg. šaukštas džiovintų petražolių; 1 arb. šaukštelis džiovintos paprikos; 1 arb.... Plačiau

Įrašas

Mėsos plokštainis

Jums prireiks: 1 kg maltos liesos jautienos; 1 puodelis lieso pieno; ½ puodelio maltų linų sėmenų; ½ puodelio smulkiai sutarkuotų džiūvėsėlių; ½ puodelio smulkiai supjaustyto svogūno; 1 kiaušinis; 1 arb. šaukštelis juodųjų pipirų; 1 arb. šaukštelis česnakų miltelių; 1... Plačiau

Įrašas
Trapi tešla picai

Trapi tešla picai

Užminkyti mielių tešlą, palikti 30-60 minučių, kad pakiltų, dar kartą suminkyti, iškočioti lakštą ir padėti ant pakankamai aukštos formos, kadangi pica kepimo metu pasikelia. Visi produktai, kurie sudaro picos įdarą, supjaustomi mažais, vienodais gabaliukais, alyvuogės... Plačiau

Įrašas

Elnienos ragu su raudonuoju vynu

Jums prireiks: 1.800 g elnienos mentės be kaulo 2.1/2 šaukštelio pipirų 3.2 šaukštai miltų 4.4 šaukštai aliejaus 5.150 g svogūnų 6.3/8 l raudonojo vyno 7.1 laurų lapas, 8.2 gvazdikėliai 9.6 pipirų grūdeliai 10.150 g grietinės 11.1 šaukštelis maltų... Plačiau

Įrašas

Prismaigstytas šernienos kepsnys

Jums prireiks: 1 kg šernienos (nugarinė arba kumpis), 2 stiklinės vandens, 1.1 šaukštelis druskos, 2.gabalėlis česnako, 3.3 pipirai, 4.3 kadagio uogos, 5.1 šaukštas acto, 6.1 šaukštas tarkuotų krienų, 7.100 g rūkytų ar sūdytų lašinukų, 8.muškato riešuto, 9.1... Plačiau

Įrašas

Kiaulienos muštinis su medumi

Jums prireiks: 1.6 kiaulienos muštiniai, stiklinė pikantiško padažo “ketčupas”, 2.6 šaukštai “Medučio” medaus, 3.1 didelė citrina Veiksmai: Muštinius apšluostyti drėgna servetėle. Sumaišyti ketčupą su medumi ir juos apipilti. Kiekvieną muštinį... Plačiau

Įrašas

Grilyje kepti marinuotos vištienos gabalėliai

Jums prireiks: 500g vištienos šlaunelių filė, ¼ stiklinės sakės (ryžių degtinės), baltojo vyno, sojų padažo, po šaukštą chereso ir sezamo aliejaus, šaukštelį tarkuoto šviežio imbiero ir pipirų. Veiksmai: 500g vištienos šlaunelių filė supjaustykite kąsnio... Plačiau

Įrašas

Tradicinis fondue bourguignonne

Jums prireiks: 560 g jautienos išpjovos, kepimo aliejaus Veiksmai: Supjaustykite jautieną į mažus gabalėlius. Įkaitinkite kepimo aliejų. Jis neturėtų užimti daugiau kaip pusę indo tūrio. Įsitikinkite, kad aliejus pasiekė reikiamą temperatūrą. Pastatykite fondiu indą ant... Plačiau